Norge Vakuumpumper   Norge Vakuumpumper Keywords www.vacuum-guide.com


select a Postnummer :   00 - 12 Oslo 13 - 14 Akershus 15 - 18 Østfold 19 - 21 Akershus 30 Buskerud 30-32 Vestfold 33-36 Buskerud 36-39 Telemark 50 - 55 Hordaland 70 - 79 Trøndelag


AxFlow AS -
- Lilleakerveien 10, 0283 Oslo, Norge

Jan Erik Ludvigsen, email, Tel.
Produkter: Vakuumpumper og kompressorer

Væskering, Sidekanal, Tørre skruer, Service og renovering, Vakuum/kompressor systemer.

Nash Væskering vakuumpumper for industrien, Papir Industri, Vakuumsystemer og AV-Vannings Teknologivakuumsystemer og.
Kapasitet: Inntil 37.000 m3/h, Vakuum: Inntil 33 mbar
Nash er det ledende navn innenfor væskering vakuum til treforedling og industriapplikasjoner. Nash har levert vakuum væskerings pumper til treforedling og prosessindustrien i snart 100 år og har anerkjennelse for høy kvalitet og driftssikkerhet.
Nash kan levere pumper for bruk hos tannleger og opp til de største papirmaskiner.
- Høy virkningsgrad, alternative tetninger og materialer
- Delta kompakt serie, Vectra pumpe for prosess
- CL serie og Premier for treforedling
- Ny Spectra serie som tørrløper uten kjølevann
- Kompressorer, lav vakuumvifter, ejektorer, filtere etc.
- Tilleggs utstyr: spray utstyr, Uhlebokser, kjøleanlegg etc.


Koerting Christian Berner A/S -
- Postbox 8 Tveita, 0617 Oslo, Norge

Stefan Arfvedahl, email, Tel.
Produkter: Ejektordrevne vakuumsystemer

Ejectors, condensers, Vacuum Technology

Refrigeration Plants, Evaporation Plants, Plants for Dedusting, Absorption and Gas Cooling, Steam Jet Heaters, Mixing Nozzles
Applications:
Heat Recovery, Paper Industry, Polyester Plants, Water Treatment, Power Stations, Edible Oil Industry, Textile Finishing, Urea Plants, Refrigeration, Chemical Industry, Petroleum Refineries, Shipbuilding, Steel Degassing, Seawater Desalination


VakuumConsult AS -
- Trondeimsveien 436B, 0962 Oslo, Norge

email, Tel.

VakuumConsult as. har et leveringsprogram som dekker de fleste behov innen sektoren vakuumteknikk. Vårt hovedsatsingsområde er områdene finvakuum, høyvakuum og ultrahøyvakuum, hvor vi representerer flere av verdens ledende produsenter.
Produkter:   Produktspekteret omfatter vakuumpumper av ”alle typer” som oljesmurte vakuumpumper, oljefrie pumper, pumpesystemer, membranpumper, turbomolekylærpumper, molekylær dragpumper, hybridpumper, kryopumper, ionepumper osv..

Måleinstrumenter av forskjellig type fra høye trykk til ultrahøyvakuumområdet med sensorer basert hovedsakelig på membran-, varmeledning- og gassionisasjonsteknologi . Instrumentering for trykkregulering og masseflow kontrollenheter (MFC) er vikttige for en rekke prosesser.

Standardiserte vakuum komponenter med flenstyper iso-KF, iso-K og CF omfatter et bredt utvalg av byggedeler og tetningselementer, fleksible stålslanger, overganger til andre flenstyper som Swagelok® og VCR, en rekke ventiltyper og ulike mekaniske- og elektriske gjennomføringer.

Et av våre viktigste satsningsområder er lekkasjesøking og tetthetskontroll med helium og/eller hydrogen som sporgass.


Nessco AS -
- Prof. Birkelands vei 24D - Postboks 3 Furuset - 1001 Oslo, Norge

email, Tel.

Vi leverer vakuumpumper til de aller fleste typer av industrier og til de mest avanserte prosesser. Leveringsprogrammet omfatter alt fra de minste oljefrie lamellpumpene til store systemer med kapasiteter opp til 25.000 m3/t.
Nessco leverer vakuumsystemer med trykk ned til 0,01 mbar abs. Vi kan også levere pumper og systemer med ATEX-godkjenning.
Våre leverandører Robuschi og Rietschle har mer en 50 års erfaring med disse produktene og er markedsledere worldwide.
Nesscos medarbeidere har lang erfaring innen vakuumteknologi og kan hjelpe deg med å beregne og prosjektere ditt vakuumanlegg.
Produkter:  

Lamellvakuumpumper, Sidekanalsblåsere, Radialblåsere, Klopumper, Væskeringsvakuumpumper, Skruepumper, Booster-pumper Trykk- og vakuumpumper.


Holger Teknologi as -
- Liakollveien 1A, 1259 Oslo, Norge

email, Tel.

Holger Teknologi AS tilbyr instrumenter, utstyr, tilbehør og tjenester innenfor kjemisk analyse, ikke-destruktiv / destruktiv materialprøving (NDT/DT) og sikkerhetsprodukter.
Produkter:  

Høyt vakuumpumper ( ionepumper, turbo-molekylærpumper, diffusjonspumper)
Vakuumpumper / forvakuumpumper (Scroll, TriScroll og oljesmurte lamellpumper)
Membranpumper fra Ilmvac GmbH
Vakuum måleinstrumenter (mange forskjellige målere og avlesere for vakuum)
Vakuum komponenter ( ventiler, overganger, klemmer, o-ringer)
Helium massespektrometriske lekkasjesøkere og sniffere
Portable helium lekkasjesøkere for industrielle og petrokjemiske anvendelser


Aratron AS - www
- Postboks 214 Holmlia, 1204 Oslo, Norge

email, Tel.

Aratron AS representerer PIABs program på sugekopper og vakuumpumper i Norge.
Produkter:  


ABS Pumper AS - www
- Postboks 473, 1302 Sandvika, Norge

Arne STAAVI, email, Tel.
Produkter:  Liquid ring vacuum pumps and gas ejectors

SIHIdry Dry screw vacuum pumps
SIHI SAT Engineered Systems for rough and fine vacuum.


Atlas Copco AS - www
- Berghagan 7, 1405 Langhus, Norge

email, Tel.

I dag sysselsetter Atlas Copco over 175 personer i Norge, der mer enn 40 er basert ute i feltet, nær våre kunder.
Våre produksjonsenheter er ISO 9001 kvalitetsgodkjente.
Produkter: Væskering-vakuumpumper

Atlas Copcos væskering-vakuumpumper tilbys som standardpakker i en rekke konfigurasjoner og er egnet for bruk med engangs-, delvis eller fullstendig resirkulasjon.
For delvis eller total resirkulering tilbys pakkekomponentene med deler belagt med rustfritt stål som standard, uavhengig av pumpens byggematerialer.
AW-væskering-vakumpumper er tilgjengelige for både ett- (AWS) og to-trinns pumper (AWD) med kapasitet fra 200�37 500 m³/t og vakuumnivåer ned til 30 mbar(a).


BUSCH Vakuumteknikk AS -
- 1440 Drobak, Norge

email, Tel.
Produkter:  
Velg pumpe etter type:
- Huckepack - frisk oliesmurt lamelvakuumpumpe, 160 - 630m3/h (50 Hz) / 0.5mbar:
    Huckepack er en robust og stærk vakuumpumpe til mange formål indenfor de industrielle processer. Den anvendes især indenfor Kemi, plast, medicinal -og Processindustrien
-
R 5 - Omløbssmurt lamelvakuumpumpe, 3 - 1600 m3/h (50 Hz)- 0,1/0,5/20 hPa (mbar):
    R 5 er vores mest benyttede pumpetype. I levnedsmiddel industrien er den blevet standard pumpen til vakuum pakning. R5 findes i mange forskellige applikationer og med det store tilbehørsprogram er den anvendelig inden for mange processer.
-
Seco - Tørtløbende lamelpumpe, 3 - 250 m3/h (50 Hz) / 100 - 2500 hPa (mbar), vakuum og tryk
    Seco er en tørtløbende lamelpumpe som givet et tørt og rent vakuum/tryk. Den anvendes især indenfor den Grafiske industri, Træindustrien på Laboratorier samt i Vakuumløftere. Velegnet til alle områder hvor der kræves et oliefrit og tørt vakuum og hvor den
-
Dolphin - Væskeringspumper, 30 - 380 m3/h (50 Hz) / 33 hPa (mbar):
    Dolphin væskeringspumpen er konstrueret til evakuering af luft og indgår i krævende industrielle processer. Den egner sig rigtig godt til applikationer med højt fugtindhold og anvendes ofte i brancher som plastik, papir, kemi samt pharmaceutisk industri.
-
COBRA - skruevakuumpumpe, 70 - 900 m3/h / 0,02 hPa (mbar):
    COBRA er en skruevakuumpumpe som er konstrueret til krævende industrielle processer. COBRA er den perfekte vakuumpumpe til tørring, inddampning og destillering eller til andre processer hvor der kræves absolut rent og tørt vakuum.
-
Condor Finvakuum Rootspumpe, 2880 - 15550 m3/h (50 Hz), Max. differenstryk: 65 hPa (mbar)
    Condor rootspumper har en høj volumeffektivitet til store gasflow og kan anvendes til at evakuere luft, gas og damp. Funktionen er den samme som for Panda. Condor har dog ingen Bypass ventil hvilket gør at differenstrykket må kontrolleres. Kan dog som opt
-
Dingo/Cat - kapselblæser, 72 - 3120 m3/h, Vakuum: -500 hPa (mbar) / Overtryk: +600 hPa (mbar)
    Dingo og Cat er 3 - fløjede kapselblæsere. som er meget energibesparende, uhyre driftssikre og med et lavt forbrug af reservedele pga. det anderkendte roots princip.
-
Fossa - spiral vakuumpumpe, 9 - 30 m3/h (50 Hz) - 0,01 hPa (mbar)
    Fossa spiralvakuumpumpe levererer et absolut rent, tørt og oliefrit vakuum. Dette tillsammen med dens høje slutvakuum gør den egnet til anvendelse i bl a forskning, laboratorier, læksøgning og elektronik produktion.
-
Mink - tørtløbende klopumpe, 60 - 500 m3/h (50 Hz) / 60 - 3000 hPa (mbar) Vakuum og Overtryk
    Mink er en berøringsfri og tørtløbende klopumpe som er konstrueret for krævende industrielle processer med høje krav til driftssikkerhed. Mink anvendes ofte i bl a grafisk-, træ- og processindustri.
-
Panda - Finvakuum Rootspumpe, 265 - 2000 m3/h (50 Hz) - Max. differenstryk: 53 hPa (mbar)
    Panda rootspumper har en høj volumeffektivitet til store luftflow og kan anvendes til at evakuerer luft, gas og damp i finvakuum området. Sammen med en forvakuumpumpe kan Panda virkelig forbedre virkningsgraden i vakuumsystemet, f.eks.reducere cyklustiden
-
Panther - kapselblæser, 60 - 11500 m3/h (50 Hz) / Vakuum: -500 hPa (mbar) - Overtryk: + 1000 hPa (mbar)
    Panther er en 3 - fløjet kapselblæser til både tryk og vakuum. Den har en høj volumeffektivitet til store luftflow. Sammen med det høje differenstryk er den meget velegnet til applikationer som pneumatisk transport, beluftning, jordrensning samt plast og
-
Puma - Finvakuum Rootspumpe, 250 - 2000 m3/h (50 Hz) / Max. differenstryk: 80 hPa (mbar)
    Puma rootspumper har en høj volumeffektivitet til store gasflow og kan anvendes til at evakuere luft, gas og damp. Funktionen er den samme som for Panda. Puma har dog ingen Bypass ventil hvilket gør at differenstrykket må kontrolleres.
-
Samos - Sidekanalblæser, 80 - 1100 m3/h (50 Hz) / Vakuum : -400 hPa (mbar) - Overtryk: +480 hPa (mbar)
    Samos sidekanalblæser anvendes indefor vakuum- og overtryksapplikationer hvor der ønskes et højt og jævnt luftflow til en relativ lav omkostning. Sidekanalblæseren er derfor meget velegnet til bla. materialetransport og luftapplikationer m.v.


Vakuum-Service A.S. -
- Industrieveien 12, 1473 Skårer, Norge

email, Tel. +47 (67) 900 610

Vakuum-service AS er et firma som siden 1972 har spesialisert seg innen vakuumteknologi og pumper.
For å kunne oppnå våre mål har vi derfor knyttet til oss de største og ledende leverandører av vakuumutstyr på verdensmarkede: BOC EDWARDS hvor følgende firmaer innngår: HIBON INTERNATIONAL, HICK HAGREAVES LTD, STOKES VACUUM INC OG WILHELM KLEIN GMBH, RIBER S.A, GEBR. BECKER GMBH, MARTIN CHRIST GMBH.
Produkter:  
BOC EDWARDS: Tørtløpende pumper, Membranpumper, Rootspumper, Turbo-molekylærpumper, Olje diffusjonspumper, Cryo-pumper, Vakuum byggedeler, Ventiler, UHW komponenter, Vakuum måleinstrumenter, Lekkasjesøkere, Helium lekkasjesøkere, Lekkasjetestere (systemer), Pådamping - sputtering - eksperimentanlegg - produksjonsanlegg, Massespektrometer, Gassanalyse, Væskeringspumper/kompressorer, Sentrifugalpumper, Blowere.
RIBER: MBE - CBE system, for utvikling og produksjon.
BECKER: Tørtløpende lamell-vakuumpumper og kompressorer, Oljeroterende lamell-vakuumpumper og kompressorer, Sidekanalblåsere


ENGTECH AS -
- Boks 553 - 3412 Lierstranda, Norge

email, Tel.
Knut Jacobsen, Salgsingeniør
Harald Tellefsen , Salg og service ingeniør

Engtech as ble startet som et enmannsforetak i 1984 og har i dag seks ansatte. Engtech dekker et hvert behov for pumper og roterende maskinelt utstyr til landbasert industri og skips/offshore markedet. Vi representerer de fremste produsentene i Europa med pumper og mekaniske aksletetninger.
Produkter:  
Kapselblåser
Sidekanalsblåser: Samson sidekanalsvifter er det riktige valget dersom du trenger en vedlikeholdsfri vakuumpumpe eller kompressor levert rett fra lager til en markedsriktig pris
Væskeringvakuumpumpe: Samson væskering vakuumpumpe og kompressor for ekstreme applikasjoner. De er like godt egnet til mobile som stasjonære installasjoner. Alle standard modeller på lager til en god pris.


Froster AS -
- Sandviksveien 30, 5035 Bergen, Norge

email, Tel.
Produkter:  
Vakuumpumper, Centra Vakuumpumpe, Speck Vakuumpumpe
Vakuumpumper benyttes innen industrien bl.a. til. fordampning, tørking, evakuering og fjerning av avgasser. I kjemisk-, petrokjemisk-, farmasøytisk-, matvare-, tekstil- og papirindustri er vakuumpumpene ofte i bruk.


Turoteknikk Nord AS -
- Kometveien 4, 7650 Verdal, Norge

email, Tel.
Produkter: Vakuumpumper, Service og renovering

Kun en bevegelig del gir liten slitasje. Pumper uten pulsasjoner. Tåler våte korrosive prosessgasser og er ideell ved kjemiske prosesser, filtrering etc. Andre bruksområder er til ferskvannsgenerator og sanitæranlegg samt tømming av fisketanker.


Folla Tech Sverige AB -
- 7796 Follafoss, Norge

Tel.

Folla Tech bestreber seg på å vaæere en foretrukket leverandør på industrielt vedlikehold. Kjernen i Folla Tech´s virksomhet er basert på skpisskompetanse innefor klart definerte produkter og produktområder. Folla Tech er ledende på kompetanse og kvalitet innenfor sine definerte prodkuktområder.
Hovedsatsningsområdet er salg av vedlikeholdstjenester til treforedlingsindustrien i skandinavia.
Produkter: Renovering og testning av vakuumpumper,

Mobil maskinering, Termisk Sprøyting, Renovering av forskjellige typer valser, Utleie av personell i forbindelse med vedlikeholdsstopper.
Renovering av vakuumpumper er et langt bedre alternativ enn å investere i nye. Vi bruker forskjellige materialer og metoder for å utbedre korrosjons- og slitasjeskader. Korrosjonsskader utbedres med polymerkompositter eller med termisk sprøyting. Tetnings- og lagerflater som er slitasjeskadet påføres nytt materiale av høy kvalitet med termisk sprøyting og senere bearbeiding. Korrosjonsskader på koner, rotor og gavler utbedres på samme måte.

 

 

top