Lamelvakuumpumper Keywords www.vacuum-guide.com

ATEX rotary vane pumps rotor vanes vacuum oil and grease
applications other vacuum pumps
America Asia Pacific Europe
AT BE BG CH DE DANMARK ES FR IT IR NL RO RU SE TR UK


Lamel vakuumpumper BECKER Denmark A/S - www.becker-danmark.dk
- Østerhåbsvej 83 E, 8700 Horsens, Danmark

Kiell Groppfeldt, email, Tel.

Becker ekspanderer. Ud over hovedkontoret i Wuppertal, er der opført en ny moderne fabrik i Apolda/Thüringen. Dermed er der hos Becker mere end 500 ansatte i Tyskland og i de talrige datterselskaber over hele verden. Becker opfylder kundernes ønsker i mere end 100 lande. Hurtigt og pålideligt.
Produkter: Lamel vakuumpumper (oilesmurt / oliefri)

Oliefri: Pumpen arbejder absolut uden olie. Tætningen i kompressions kammeret er opnået med lameller fremstillet af specielle miljøvenlige materialer med effektive tætningsevner og lang holdbarhed.

Indsugningsfilter og reguleringsventil er integreret i det kompakte og moderne prisvindende* design. Skjoldet omkring pumpen garanterer et minimal støjniveau under drift.
Volumen: 2 til 500 m³/t - Vakuum: til 100 mbar abs. (Dp 0,9 bar)

Oilesmurt:
Vakuumpumpens skjold og oliesmøring med integreret oliekøler muliggør en støjsvag drift under ekstreme omstændigheder. Det er desuden mulig at bruge levnedsmiddelgodkendte smøremidler.
I den meget kompakte vakuumpumpe er der integreret tilbageslagsventil og effektiv olieudskilning.
Volumen: 6 til 630 m³/t - Vakuum: til 0,5 mbar abs.


LOWENER Vacuumservice - www.loewener.dk
- Smedeland 2, 2600 Glostrup, Danmark

Lars Nissen-Petersen, Markedschef
Peter Specht, Salgsingeniør

V. Løwener A/S er en handels- og distributionsvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenører, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne.
I dag er V. Løwener A/S en virksomhed i vækst, en stabil og troværdig leverandør og samarbejdspartner med et bredt udvalg af kapital- og forbrugsvarer inden for områderne:
- Procesteknik, - Maskinteknik, - Entreprenørmateriel, - Service, herunder bl.a. male-, lim- og lakeringsudstyr, olie-/smøreudstyr, procesudstyr, pumper og vakuum-anlæg, punktudsugning, svejse-, skære- og robotteknik, måle- og maskinteknik samt entreprenørmaskiner.
Firmaet har i alt ca. 90 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Glostrup, servicecenteret i Hadsten og lokalt placerede konsulenter.
Produkter: Lamelvakuumpumper

er meget udbredte og man skelner mellem oliesmurte og tørtløbende pumper. Den oliesmurte er robust og modstandsdygtig over for fugt og giver samtidig det bedste vakuum, men forudsætter regelmæssig service. Denne pumpetype anvendes f.eks. til mekanisk håndtering, vakuumpakning og formning, tørring, filtrering, afgasning af olie og destillering.

 

 

top of page