Lamellpumpar Keywords www.vacuum-guide.com

ATEX rotary vane pumps rotor vanes vacuum oil and grease
applications other vacuum pumps
America Asia Pacific Europe
AT BE BG CH DE DK ES FR IT NL RU SVERIGE TR UK


PFEIFFER Rotary vane Pfeiffer Vacuum Scandinavia AB -
- Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby, Sverige

email, Tel. +46 8 590 748 10

Pfeiffer Vacuum står för innovativa och skräddarsydda vakuumlösningar, teknisk perfektion, kompetenta råd och pålitlig service.
Vi är den enda vakuumleverantören som kan tillhandahålla allt från enstaka komponenter till kompletta system.
Dra nytta utav vårt kunnande och vårt omfattande program av utbildningar. Vi hjälper er med allt från beräkningar och optimeringar av pumpsystem till kompletta anläggningar och dessutom erbjuder vi en förstklassig service.
products: Enstegs och tvåstegs lamellpumpar

Pfeiffer Vacuum erbjuder lösningar för olika applikationer med sina olika modeller. Pascal pumpar är konstruerade för användare som behöver pumpar för enkla applikationer med ett bra pris / prestanda-förhållande. DuoLine uppfyller alla krav som kritiska processer ställer på pumparna. HenaLine pumpar används vid krav på höga pumphastigheter. UnoLine Plus pumparna används företrädesvis i torkprocesser. PentaLine pumpar är för användare som är intresserade av högeffektiva pumpar med låga driftskostnader.

Våra lamellpumpar kan levereras med två olika pumpsystem: Enstegspumparna HenaLine och UnoLine Plus täcker tryckintervallet 1000 till cirka 0,5 hPa. Tvåstegspumparna DuoLine, Pascal och PentaLine, som kommer med ett standardpumpsystem, har ett utökat tryckområde ner till 5 · 10-3 hPa.

 

 

top of page