vacuüm transport Keywords www.vacuum-guide.com

Vacuumheffers Vacuumgenerator other industrial applications of vacuum America Asia Pacific Europe
BE NEDERLAND


FIKTECH HD-Inline pneumatisch transport Fiktech B.V. - www.fiktech.nl
- Goudreinette 15, 6922 AE Duiven, Nederland

André Fikkers, email: afikkers@fiktech.nl, Tel. +31 316 285 264

De kernactiviteiten van FIKTECH zijn: Ontstoffingstechniek, Productieoptimalisatie & Management.
FIKTECH - Fikkers Industriële Knowhow & Techniek - heeft 30 jaar ervaring in het oplossen van uiteenlopende technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH brengt advies uit, ontwerpt, levert componenten, begeleidt projecten t/m turnkey oplevering en ondersteunt het management. FIKTECH beoordeelt het probleem en in samenwerking met de opdrachtgever wordt een passende en betaalbare oplossing gevonden.
Producten: HD Inline, vacuumtransport, vacuumgenerator

vacuumpomp, luchtmes, vortex wirbelrohr schakelkast koeler, spotkoelers, ATEX stofzuigers, beluchtingschijven, venturie eductoren, lensjagers.

De HD-Inline is een eenvoudige en goedkope oplossing om een scala van producten pneumatisch te transporteren. Producten worden aangezogen en versnelt aan de perszijde om over grotere afstanden te verplaatsen. Ideaal voor het transport van granulaten, tabletten, kleine onderdelen, verwijderen van (snij)afval, vullen en legen van opslagtanks, plastics, chemische/ farmaceutische producten, voedingsmiddelen, zaagsel, chips etc.


Canline Systems
- Nijverheidsstraat 18, 5531 AA Bladel, Nederland

email, Tel.

Canline, established in Bladel is a worldwide supplier of conveying systems in various markets. With the technologies of magnetism, vacuum and air, Canline's 5 decade experience has been applied in can-making, can-processing, automotive and bakery industries.
Producten: Effective solutions in conveying and handling techniques


Pneutec Vacuümtechniek PNEUTEC B.V. - www.
- Opaallaan 14, 2132 XT Hoofddorp, Nederland

email, Tel.
Producten: Vacuümtechniek

Vacuüm wordt een steeds belangrijker aandrijfmedium, daarvan zijn wij bij Pneu/tec overtuigd. Met de vacuümproducten van het Zweedse bedrijven PIAB en Unigripper - in Nederland exclusief door Pneu/tec vertegenwoordigd - worden daartoe totnogtoe ongekende mogelijkheden geboden.
Vacuümtransport


tbma TBMA Europe b.v. - www.
- Delfweg 18, NL-2211 VM Noordwijkerhout, Nederland

email, Tel.

TBMA is een, internationaal georiënteerde, organisatie gevestigd in Nederland en België met diverse verkoop- en servicepunten in Europa, Azië en Austalië.
Als specialist in stortgoedtechniek en proces engineering ontwerpt, levert en installeert TBMA componenten en volledige systemen voor de verwerking van droge vaste stoffen.
Producten: Pneumatisch transport

TBMA vacuum transport: Voor de verwerking van toxische en schadelijke producten
Vacuüm transportinstallaties (onderdruk tot -400 mbar) zijn geschik voor uiteenlopende capaciteiten over beperkte afstanden. Speciaal ontworpen transportsysteem voor het transporteren van poeders en granulaten vanuit één of meerdere bronnen naar één ontvangstpunt. Door het werken met een onderdruk is er geen product lekkage wat het systeem vooral geschikt maakt voor de verwerking van toxische en schadelijke producten. Aanzuiging wordt verzorgd door een productventilator of vacuümblower.

PIAB - piFLOW™ Vacuumtransport: De nieuwe generatie vacuümtransportinstallaties!
Naast de klassieke vacuüm transportsystemen van TBMA is dit een perfecte aanvulling op onze huidige mogelijkheden.
Met de unieke vacuümtechnologie van PIAB wordt vacuümtransport aantrekkelijker dan ooit.
Piab heeft een bijzonder interessant programma van industriële vacuümtransporteurs. Innovatieve conveyors die geheel nieuwe opties bieden voor een efficiënt transport van allerlei poeder-, korrel- en vlokvormige producten. Opvallend compact, door de toegepaste COAX® vacuümtechnologie.

 

 

top of page