România   România Keywords www.vacuum-guide.com

reparatii pompe de vid


Pompe de Vid SIHI Sterling Fluid Systems (Romania) S.R.L. - www.sterlingsihi.com
- Strada Mihai Eminescu nr. 105-107, sector 2, 020074 Bucuresti, România

email: office@sterlingsihi.ro, Tel. +40 (0)21 610 71 88

Reprezentanta, Sterling Fluid Systems (Romania), a fost infiintata de Grupul Sterling Fluid Systems in anul 1999.
Experienta acumulata de Sterling Fluid Systems (Romania) in cei 10 ani de activitate, investitiile in cercetare si utilizarea tehnologiei de ultima ora pentru fabricarea echipamentelor, au atras interesul companiilor de renume in achizitionarea produselor ce poarta marca Sterling SIHI.
Obiectivul Sterling Fluid Systems (Romania) este acela de a continua si dezvolta colaborarea cu companiile partenere si de a initia proiecte durabile cu cei care isi doresc achizitionarea de echipamente de pompare de inalta performanta.
Produse: Pompe de vid

De mai bine de 80 de ani suntem un producator important de tehnologii inovatoare pentru pompelor cu inel de lichid, compresoarele cu inel de lichid, pompele de vid cu functionare uscata (fara lubrifiere) si ejectoarele cu gaz.

Pompe de vid cu inel de lichid:   în construcţie monoetajată sau dublu etajată, pentru vehicularea gazelor şi vaporilor.

Pompe de vid cu funcţionare uscată (fără lubrifiere):   pompe de vid verticale, cu dublu şurub, care funcţionează fără nici un lichid de lucru.

Ejectoare cu gaz:   extind domeniul de funcţionare al pompelor de vid cu inel de lichid, astfel încât să fie posibile presiuni absolute mai joase.


pompe de vid Busch Busch Vacuum Srl. - www.buschromania.ro
- Str. Fabricii Nr. 118 A, Cluj-Napoca 400632, România

email: office@buschromania.ro, Tel. +40 364 739 777

Busch Vacuum Srl este reprezentanţa directă a companiei Busch SE în România. Pompele de Vacuum şi Sistemele Busch au o largă răspândire, fiind prezente în diverse aplicaţii cum ar fi: industria prelucrării metalelor, chimie, industria lemnului, industria alimentară, electronică, automotive pe întreg teritoriul ţării. Începând cu ianuarie 2015, suntem prezenți și în România (cu sediul în Cluj-Napoca) și punem la dispoziția clienților toata gama de Pompe Busch, sisteme, piese de schimb, și service profesional.
Produse: pompe de vid Busch

Investim mult timp și multă energie în dezvoltare, pentru a putea oferi utilizatorilor cele mai bune soluții. Pentru acesta este nevoie de crearea și menținerea unei relații directe cu utilizatorul. Considerăm că este sarcina noastră să oferim suport astfel încât utilizatorul să beneficieze de perfomanța optimă al Sistemului de Vacuum.

Amitech Impex SRL -
- Sos. Iancului Nr. 46, sector 2, 021726 Bucuresti, România

Tel./Fax 021 250 01 31
Produse: Pompe de vid Model MEX, LEX, DEX, F, E, CDS, NP

- proiectate pentru vehicularea urmatoarelor fluide: gaze, mixtura gaze-vapori, mixtura gaze-lichide.

Domenii de functionare pompe de vid:
Debit de fluid = 10 ÷ 30000 Nm3/h;
Presiune absolută fluid = 33 ÷ 800 mbar;
Debit inel de lichid = 0.2 ÷ 40 m3/h.;
Puteri motoare = 0.75 ÷ 600 kW;
Turaţii = 970, 1450, 2850 rpm.
Echipare cu motoare Anti-Ex pentru fluide sau medii inflamabile.


ENERCO SRL -
- Brasov, Str. Zizinului nr.109 bis, RomâniaComercializam palete de grafit pentru urmatoarele pompe de vid.
Produse: Palete din grafit pentru pompe de vid

Uzual mai sunt denumite placute de grafit, placi de grafit, placute de carbon, pale din grafit, pale din carbon.

Placutele de grafit utilizate in industria alimentara, tipografica, chimica, farmaceutica, aplicatii medicale, laboratoare, prelucrarea lemnului, ambalajelor, fabricarii mobilei, vidanje. Acest tip de paleti din grafit se folosesc in pompe rotative uscate sau umede, compresoare si pompe de vid cum ar fi: pompele de apa, pompe de benzina si alti combustibili, pompe de uleiuri precum si alte lichide.


EUROINTEGRA -
- Str.Petru Maior nr. 39, sector 1, Bucuresti, România

Mr. Florin Biu,

EUROINTEGRA, societate cu actionariat mixt franco � roman, avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente industriale diverse, se doreste a fi un partener de nadejde pentru retehnologizare si mentenanta in industria si agricultura romaneasca, pe drumul integrarii europene.
Va oferim o gama larga de echipamente industriale menite sa raspunda cererilor tot mai diversificate din domeniul industrial, agricol, farmaceutic si medical, etc.
Produse: pompe de vid

Pompele de vid sunt folosite in general pentru alimente, plastice, hartie, lemn, sticla, ceramica, in industria chimica, farmaceutica, depozite de medicamente sau cosmetice, in ateliere mecanice, in industria metalurgica, si electromecanica.
De asemenea sunt de un real ajutor in utilizarea lor pentru spitale si clinici, tipografii si depozite de ambalat.
Tot din gama PVR va putem oferi pompe cu lobi, pompe cu piston, tester de vacuum, filtre de aer si filtre speciale.
Pompe de vid PVR monoetajate, Pompe de vid PVR multietajate
Pompe de vid PVR Medisystem, Grup de pompare vid PVL400/PVL 540, Grup de pompare pentru vid din pompe mono si dublu-etajate


EXSTEEL ENG SRL -
- tautiului 90, 407280 Floresti, România

Calin Chichisan, email
Produse: pompe de vid Busch

Oferta noastra cuprinde toata gama de pompe de vid Busch, in toate variantele constructive (cu inel de ulei, cu apa, cu functionare uscata), suflante, precum si unitati combinate de pompe de vid. Accesoriile, piesele de schimb si consumabilele fac parte de asemenea din oferta firmei noastre.


HISTERESIS pompe de vid HISTERESIS -
- Str. Prof. Cujba, Nr. 25, 700013 Iasi, Romania

email, Tel.

HISTERESIS S.R.L. a fost infiintata in 2007 si a inceput colaborarea cu VARIAN, acum Agilent Technologies Vacuum Product Division, fiind unicul distribuitor al produselor acestuia in Romania. In scurt timp compania noastra a castigat increderea si a valorificat sansa de a fi unic distribuitor, cu vanzari de succes, pentru multe companii care furnizeaza echipamente din domenii diverse pentru cercetare si industrie. Suntem specializati in distributia de echipamente de inalta tehnologie atat pentru cercetare cat si pentru industrie pe piata din Romania si Republica Moldova, acoperind domenii diverse, de la lasere, optica si spectroscopie, la vid si criogenie.
Produse: Tehnologia Vidului

Vid Primar, Vid Inalt si Ultra-înalt
Masurarea si Controlul Vidului
Componente si Sisteme de Vid


S.C. KON-TRADE S.R.L. -
- Str. Vidului, nr. 5, 407280 Floresti, Jud. Cluj, România

email, Tel.

Compania noastra reprezinta firma germana OERLIKON LEYBOLD VACUUM comercializând si furnizând service profesionist pentru produsele din gama acestui concern, straduindu-ne sa funizam solutii clientilor nostri interesati de domeniul tehnologiei vidului.
Produse: Pompele de vid Leybold

cuprind un debit nominal de la 1000 mbar pâna la 10-10 mbar, în transportul aerului , pompele noastre rotative pentru vid preliminar ating performanta de absorbtie de 1200 m3/ora. În gama de produse bineînteles figureaza supapele, elementele de legatura a tehnologiei vidului, si toate acele mijloace cu care sistemele de vid pot fi montate împreuna.
De la aparatele de masurare mecanice, aparate combinate cu mai multe canale, pâna la aparate de masurat cu sistem de ionizare Bayard-Alpert, va sta la dispozitie întregul sortiment de aparate de masura , componente de legatura, supape simple si complexe.
Pentru analiza densitatii avem detectoarele de scurgeri a istalatiilor tehnice de vid si a pieselor sensibile la probleme de densitate va putem oferi o instalatie de analiza cu heliu cu sensibilitate de 10-10 mbar*l/sec, pentru analiza de vid sau cu adulmecare.


Multilab -
- Str. Latina Nr.18, Sector 2, 020793 Bucharest, România

email, Tel.
Produse: pompe de vid

- Pompa de vid cu inel lichid
- Pompa de vid cu diaphragma
- Servicii de lucrari periodice de intretinere preventiva, validare, calibrare, depanare, remediere, interventie, instalare, punerea in functiune.


MULTIPROD VACUUM SRL -
- Poet Grigiore Alexandrescu, 400529 Cluj Napoca, România

Halasz Levente, email, Tel.

Multiprod Vacuum Srl, vine in intampinarea partenerilor sai cu produse de la mai multi producatori din industria de vacuum, precum Edwards, Pfeiffer Vacuum, Elmo Rietschle, Becker, Busch, Adixen, Alcatel, etc.
In general instalatiile de vid sunt compuse din componente de la mai multi producatori. Astfel, achizitionarea inlocuitorilor este greu, sau imposibil de realizat. Multiprod Vacuum Srl ofera solutia perfecta la achizitionarea multiplelor tipuri de produse de vacuum. Pe langa furnizarea a oricaror produse de vid, ofera si service pentru pompe de vid.
Produse: pompe de vid

Multiprod Vacuum Srl, furnizeaza produse de la mai multi producatori din industria de vacuum.
Pompe de vid preliminar uscat sau cu ungere de ulei, Pompe Roots, Pompe turbomoleculare, accessorii, piese de schimb, consumabile, diverse aparate folosite in cercetare, joje de vid, fitinguri, o-ring, simering -uri.


ROBITAL ROBITAL Industrial Supplier Srl -
- 189, Biruintei Bd., 077145 Pantelimon, Ilfov, Romania

Rodica Turcu, email, Tel.
Produse: Componente Vacuum, tehnologii de manipulare a produselor si sistemelor de fixare cu vid

Grippere vacumatice si mecanice, Generatoare de vacuum
Senzori de vacuum si sisteme de monitorizare a acestuia.
Ventuze, Electroventile de comanda, Elemente de montaj
Filtre si conectori, Gripperele speciale


TEKRA TRADING S.R.L. - www.
- Siderurgistilor, 800478 Galati, România
Laura Popescu, email, Tel.

Infiintata in 2006, Tekra Trading SRL a cunoscut o dezvoltare rapida, oferind clientilor nostri solutii specifice aplicatiilor lor. Gama larga de produse este menita sa acopere o vasta gama de aplicatii. Tekra Trading poate livra intr-un termen scurt produse standard direct din stocul producatorilor sau la cerere oferind solutii personalizate pentru diversele aplicatii industriale. Fidelizarea clientilor nostri se bazeaza pe oferirea raspunsurilor prompte referitoare la selectia echipamentelor cat si prin mentinerea unu nivel ridicat de calitate a produselor livrate.
Produse: pompe de vid

Pompe de vid cu inel de lichid
Suflante cu canale laterale
Pompe de vid rotative cu ulei
Pompe de vid fara ulei
Suflante cu lobi
Elemente de vid inalt


TOOL & IT DISTRIBUTION S.R.L -
- Strada B.P Hasdeu nr. 19A, 105600 Campina, România

Dam Oprea, email, Tel.

Obiectul de activitate al companiei TOOL & IT îl constituie atât importul cât si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor.
Produse: pompe de vid

  Pompe de vid cu inel de lichid,   rotative in baie de ulei,   rotative fara ulei

Domenii:
procese de sterilizare, procese de concentratie, procese uscare, procese impregnare, procese de degazificare, extractia gazelor necondensabile, procese de extrudari plastice,
procese de vehicularea urmatoarelor fluide: gaze, mixtura gaze-vapori, mixtura gaze-lichide
procese de vidare, procese de amorsare instalatii


Quantech Works - www.
- Calea Campulung, nr. 34, 130092, Targoviste, România

email, Tel.

Compania noastră este specializată în comercializarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor destinate atât activităţilor de cercetare, cât şi activităţilor industriale de inaltă tehnologie. În acest sens, Quantech Works comercializează ca unic reprezentant pentru România, produsele companiei italiene CAEN, unul dintre puţinii producători mondiali de electronică destinată cercetării în domeniul fizicii nucleare şi în general prelucrării semnalelor provenite de la detectorii de radiaţii.
De asemenea suntem distribuitorii autorizaţi ai companiei ILMVAC, important producător de pompe destinate obţinerii vidului, dar şi a echipamentelor conexe.
Produse: Echipamente de vid

Suntem reprezentanti în România ai companiei germane ILMVAC, producatoare de pompe de vid, accesorii si dispozitive de masura a presiunilor joase.

Pompe de vid înalt: Pompe turbomoleculare, Pompe de difuzie
Pompe de vid preliminar: Pompe de vid cu spirala, Pompe de vid cu palete rotative
Pompe cu diafragma

Sisteme de vidare: Sisteme de vidare pentru laborator, Sisteme de distilare în vid, Sisteme de absorbtie cu vid / sisteme anaerobe

 

top