Vakuumpumper til malkeanlæg Keywords www.vacuum-guide.com

liquid ring pump roots blower rotary vane pump general industries, process vacuum America Asia Pacific Europe
DE DANMARK


DeLaval vakuumpumpe De Laval -
- Ndr. Havnevej 2, 6000 Kolding, Danmark

email, Tel.

Mælk er et vigtigt ernæringsmiddel. For at producere kvalitetsmælk har man brug for en pligtopfyldende partner, som bekymrer sig om og deler en lidenskab for mælkeindustrien totalt set. Hos DeLaval er vi forpligtede til at forsyne vore kunder med de løsninger, den viden, service og erfaring, som sætter dem i stand til at få kontrol med deres virksomhed. Uanset om det er køer, bøfler, får eller geder som malkes, så har DeLaval løsningen.
Efter mere end 120 år i industrien kan vi med stolthed sige, at vi er den foretrukne markedsleder inden for vores felt. Vi arbejder i mere end 115 lande og leverer halvdelen af alt det malkeudstyr der sælges på verdensplan. At være på forkant med teknologien og stær kundefokus er grundlaget for DeLaval's fortsatte udvikling.
Sammen med Tetra Pak dækker vi hele værdikæden fra ko til forbruger.
Produkter: Vakuumpumper til alle malkeanlæg
  • DeLaval vakuumpumpe BVP kan klare alle almindelige anlægsstørrelser og er meget pålidelig. DeLaval olierecirkuleringssystem ORS er en ekstra mulighed, som reducerer støjniveauer samtidig med den reducerer olieforbruget samt olieudslippet i luften.
  • DeLaval vakuumpumpe DVP er det nyeste inden for vakuumteknologi. Den er driftssikker og effektiv. DVP er direkte drevet (ingen remme) for en sikker, lav vedligeholdelse. DVP kan også leveres med en frekvensstyring kaldet DVP-F. Resultatet er energibesparelser på op til 30 til 65 procent. Denne vakuumpumpe er også designet, så den er meget støjsvag under malkning.
  • DeLaval vakuumpumpe LVP: Den støjsvage LVP er en robust, højtydende, oliefri lobe vakuumpumpe, som kan håndtere 3000 til 6000 liter i minuttet. LVP'en kan installeres med en VSD frekvensstyret vakuumregulering. DeLaval's frekvensstyrede VSD giver et jævnt og nøjagtigt vakuumniveau ved justering af pumpehastigheden. VSD reducerer også energiomkostningerne med op til to trediedele og forlænger pumpens levetid.


SAC Vakuumpumper til alle malkeanlæg S.A.CHRISTENSEN & CO
- Ndr. Havnevej 2, 6000 Kolding, Danmark

Niels Erik Bendtsen, Salgs- og Marketing direktør, email, Tel.

SAC producerer og leverer alle typer af malkeanlæg og udstyr. Vi kan levere et helt enkelt spandemalkeanlæg eller et helt enkelt M3SU anlæg drevet af en vakuumpumpe. - Og vi kan levere alle typer af malkestalde - fra de enkle, f.eks "30° sildeben", til de mest avancerede karruselanlæg med fuldautomatisk styring af alle funktioner, mælkemåler, fodertildeling, managementprogrammer, hæve/sænkegulve osv.
Ligeledes leverer vi også alle typer af malkeanlæg, stalde, malkeudstyr og karruseller til malkning af får og geder.
SAC er eneforhandler af Galaxy malkerobotter i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.
SAC leverer og markedsfører et stort og bredt program indenfor rengørings- og yverplejemidler, der imødekommer mælkeproducenternes ønske om skånsom, miljøvenlig men effektiv rengøring og dyrevelfærd.
Produkter: Vakuumpumper til alle malkeanlæg
  • Størst vakuumydelse med mindst kraftforbrug
  • SAC vakuumpumperne er i en meget robust og kompakt konstruktion med kun ganske få dele ... koncentreret sugekraft med en meget lang levetid.
  • Den effektive lydpotte gør pumperne uhørt lydsvage og har indbygget returventil, der hindrer, at pumpen kan løbe baglæns, når den standses.
  • SAC pumpeprogrammet dækker hele det aktuelle kapacitetsområde for ethvert malkeanlæg - med det mindst mulige kraftforbrug.

 

top of page