Onderhoud en reparatie, installatie, service, revisie, Vacüumpompen

    mechanical seals    vacuum pump filter    vacuum pump fluids (oil, grease)    site map   

Onderhoud en reparatie, installatie, service, revisie, Vacüumpompen        Installatie, service, revisie, Vacüumpompen

    America     Asia Pacific     Europe         BE    DE    NEDERLAND    
SIHI vloeistofringvacuümpompen Sterling Fluid Systems B.V. - www.sterlingfluidsystems.nl
- Havenstraat 22-28, 1948 NP Beverwijk, Nederland

email: info@sihi.nl, Tel. +31 (251) 26 3232
Producten:  

Ons uitgebreide programma vacuüm- pompen bevat naast de alom bekende SIHI-vloeistofringvacuümpompen ook droge vacuümpompen waar wij zeer succesvol mee zijn, zoals de innovatieve SIHI Dry.
- SIHI-vloeistofringvacuümpompen worden gebruikt in installaties van de chemische-, de farmaceutische-, de voedings- en genotmiddelen- en de papierindustrie. Ook in electriciteitscentrales, in ziekenhuizen en aan boord van schepen worden deze pompen veelvuldig toegepast.
- De olievrije vacuümpomp SIHIDry is bijzonder geschikt voor farmaceutische en fijnchemische processen en voor andere sectoren waar "moeilijke" gassen worden verpompt. De SIHIDry is verkrijgbaar in drie maten: 630 m³/h, 250 m³/h en 160 m³/h.

INDUVAC INDUVAC B.V. -
- Cobaltstraat 30, 2718 RN Zoetermeer, Nederland

email, Tel.

De strategie van Induvac is gericht op het uitbouwen van een onderneming met de focus op continuïteit en verantwoorde groei, in de markt voor vacuüm-, compressie- en filtratietechniek. De activiteiten van Induvac omvatten de leverantie van een breed inzetbare range standaardcomponenten (vacuümpompen, blowers, compressoren en filters) van zeer vooraanstaande producenten, het ontwerpen, produceren en installeren van turn-key projecten op dit gebied en het uitvoeren van onderhoud, revisie en reparatie in allerlei soorten van industrie
Producten:   Revisie en Reparatie

Onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als correctief, kunnen worden uitgevoerd in eigen werkplaats maar uiteraard ook op locatie van de opdrachtgever. Ook voor reparatie en revisie kunt u bij onze serviceafdeling terecht. Dit geldt zowel voor het eigen merk als ook voor andere merken. De serviceafdeling beschikt hiervoor over een zeer goed uitgeruste reparatieruimte met uitgebreide testfaciliteiten. Een groot onderdelenmagazijn met alle voorkomende onderdelen en toebehoren is aanwezig. Reparaties worden vooraf begroot zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Tevens kunnen wij uitvoerige testen van pompen en compressoren volgens genormeerde procedures voor u verzorgen. Deze testen garanderen dat (gerepareerde) pompen en compressoren aan de vereiste specificatie voldoen.


D&M Vacuumsystemen D&M Vacuumsystemen -
- Albert Plesmanstraat 3, 6021 PR Budel, Nederland

Ing. W.van Heugten, Tel. +31 (495) 491967

Het reviseren en onderhouden van vacuümpompen vergt vakkennis van experts op dit gebied. In de Benelux speelt D&M Vacuümsystemen een vooraanstaande rol in revisie en onderhoud van vacuümpompen. Doordat wij onafhankelijk opereren zijn wij in staat om vrijwel alle merken en typen vacuümpompen te reviseren en te onderhouden. Door onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren waarin vacuümtechniek toegepast wordt, leveren wij door een combinatie van vakbekwaamheid, leverbetrouwbaarheid en scherpe prijzen een kwalitatief betrouwbaar product.
Producten:  


Nash Vloeistofringvacuümpompen Revisie en Reparatie Gardner Denver Nash Benelux B.V. -
- Industrieweg 15, 1566 JN Assendelft, Nederland

email, Tel.

Nash has more than 100 Jahre experience in R&D and manufacturing (located in Germany, USA, China and Brazil), engineering, sales and service worldwide.
Producten:   vloeistofring vacuümpompen

Vloeistofringvacuümpompen ook compressoren


ROTASERVE -
- Havenstraat 28a, 7553 GG Hengelo, Nederland

Mr. M. Bosman, Sales manager,
Producten:  

Rotaserve is een merkonafhankelijk servicegericht revisiebedrijf, waar de dienstverlening hoog in het vaandel staat. Onze outdoorservice, werkplaatsen en engineering zijn compleet uitgerust voor alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot reparatie en onderhoud van alle rotating equipment. Met als specialisatie centrifugaalpompen, compressoren en vacuumpompen, alsmede turn key projecten en verhuur van pompen en complete installaties.
Naast de levering van pompen, mechanical seals,electromotoren, onderdelen etc. verzorgen onze gekwalificeerde medewerkers ook de revisie, onderhoud, installatie en inspectie van pompen en andere machines met rotatie techniek dit zowel op locatie als in de werkplaats


Vos Mechanical Contracting B.V. -
- Strandweg 4, 1976 BS Ijmuiden, Nederland

P.H. Valkenier, Commercial Manager,
Producten:   Revisie werkzaamheden in de werkplaats

In de werkplaats met een totaal vloeroppervlak van ca 1000 m² kan allerlei equipement van diverse afmetingen gerepareerd worden. Een greep uit het totale pakket van revisiewerkzaamheden, waarin Vos Rotating zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd, zijn:

Vacuümpompen: FBM, Travaini, Sihi, Siemens Elmo, Kowell, Nash etc.
Tandwielkasten, Centrifugaalpompen, Plunjerpompen, Membraanpompen, Hijsblokken en jibhaken, Winches & lieren, Survival capsules, Mudcentrifuges & decanteer centrifuges, Pulsationdempers & accumulatoren, Afsluiters, Veiligheidskleppen, Chokes, Hydraulische cilinders, Mechanical seals, Diesel & gasmotoren, Ventilatoren en lagerstoelen, Compressoren, Gas&Stoomturbines, Roterende filters, hamermolens, puinbrekers


WRI-TECH Reparatie WRI-TECH B.V. -
- Molenwerf 23A, 1911 DB Uitgeest (N-H), Nederland

email, Tel.

WRI-TECH BV is een bedrijf dat onderhoud en service verleent op het gebied van pompinstallaties en toebehoren. Vanaf de locaties Uitgeest en Botlek kan een volledig pakket aan nieuwe pompen geleverd worden, eventueel compleet met aandrijving, voetplaat etc geheel conform de wensen van de klant.
Hiernaast levert WRI-TECH een compleet servicepakket op het gebied van pompen en aandrijvingen, te weten inspectie, reparatie, onderhoud en service op locatie bij de klant, dan wel in onze werkplaats.
Producten:   Reparatie

Van elke reparatiepomp wordt een uitgebreide rapportage gemaakt., waardoor de klant een goed beeld krijgt van hoe en waarom een pomp is uitgevallen, alsook de te vervangen/repareren onderdelen en advies om dergelijke storingen in de toekomst te voorkomen.
    Site Map     www.vacuum-guide.com