Stålkompensatorer

    chambers     feedthroughs     flanges     valves     vacuum components    

Kompensatorer        Stålkompensatorer

    America     Asia Pacific     Europe         AT     CH     DE     DANMARK     FR     IT     UK    
BELMAN Kompensatorer Belman Production A/S - www.
- Oddesundvej 18, 6715 Esbjerg N, Danmark

email, Tel. +45 7515 5999

Belman blev grundlagt i 1994 af erfarne kompensatorfolk, blandt dem den nuværende administrerende direktør Rolf Rasmussen. Belman er i dag ejet 100% af MOU Industries A/S.
På få år har virksomheden udviklet sig til en særdeles stærk spiller på det globale marked, og er derfor i dag blandt Europas førende producenter af kompensatorer.
products:   Stålkompensatorer, Kundetilpassede løsninger

Kompensatorer fra Belman Production A/S er et uundværligt komponent i mange industrier, fordi de forlænger levetiden betydeligt på rørsystemet og tilkoblet udstyr ved at optage termiske udvidelser og vibrationer i rørsystemet.

Alle rørsystemer med et gennemløbende medie udsættes som oftest for termiske udvidelser, vibrationer, reaktionskræfter og sætninger i fundamentet. Disse faktorer resulterer i bevægelser i rørsystemet, hvilket kræver fleksible dele til at optage disse bevægelser. Således at disse bevægelser ikke medfører skade på rørsystemet. I tilfælde hvor det ikke er muligt at designe rørsystemet således at det i sig selv kan kompensere for disse bevægelser, for eksempel via en lyre, er en stålkompensator den optimale løsning. Kompensatoren fungerer nemlig, som et fleksibelt element i rørsystemet, og den tillader dermed bevægelser i rørsystemet.
    www.vacuum-guide.com     Keywords