Läcksökare Keywords www.vacuum-guide.com

Leak Detection (Services) RGA residual gas analysis high vacuum engineering vacuum gauges vacuum components America Asia Pacific Europe
AT BE CH DE ES FR IT RU SVERIGE UK


Pfeiffer Vacuum Leak Detectors Pfeiffer Vacuum Scandinavia AB - www.pfeiffer-vacuum.com
- Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby, Sverige

email: info@pfeiffer-vacuum.de, Tel. +46 8 590 748 10

Pfeiffer Vacuum står för innovativa och skräddarsydda vakuumlösningar, teknisk perfektion, kompetenta råd och pålitlig service.
Vi är den enda vakuumleverantören som kan tillhandahålla allt från enstaka komponenter till kompletta system.
Dra nytta utav vårt kunnande och vårt omfattande program av utbildningar. Vi hjälper er med allt från beräkningar och optimeringar av pumpsystem till kompletta anläggningar och dessutom erbjuder vi en förstklassig service.
Produkter: Läcksökare

Läcksökare för olika krav: Våra bärbara läcksökare används både för mobil läcksökning på plats, samt för världsomspännande servicejobb på en mängd olika platser. De sticker ut framförallt på grund av deras höga prestanda i kombination med låg vikt. Multiläcksökare används främst vid stationära tillämpningar för att lokalisera läckor och täthetskontroll. De är också flyttbara tack vare en dedikerad kärra. Dessa kompakta läcksökare används inom många olika branscher, från tung industri till renrumsapplikationer. I det senare fallet är den torra versionen av läcksökare lämplig.

Högpresterande läcksökare används där extremt korta cykeltider och snabb reducering av helium bakgrunden krävs. Från provning av industrikomponenter vid hög genomströmningstakt upp till mycket känsliga tillämpningar inom vakuum och medicinsk teknik eller inom forskning och utveckling.


INFICON AB (f.d. Sensistor Technologies)
- Box 76, 581 02 Linköping, Sverige

email, Tel.

INFICON AB (f.d. Sensistor Technologies) är pionjären som skapade Vätgasmetoden för läcksökning. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för industriell läcksökningoch tätkontroll med vätgas som spårgas. Läcksökning med vätgas är ett utmärkt alternativ för dig som vill bli av med såpa, vattenbad eller tryckfall. Metoden används idag världen över inom en mängd olika branscher och applikationer.
Produkter: Läcksökning, täthetsprovning och tätkontroll

INFICON AB erbjuder marknadens bredaste utbud av läcksökare för vätgas, helium och köldmedier - för små och stora läckor.


NOLEK Tätkontrollinstrument Nolek AB
- Hantverkarvägen 11, 145 63 Norsborg, Sverige

email, Tel.

Nolek utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för tätkontroll, provtryckning, läcksökning och oförstörande provning.
Företaget grundades 1973 och ligger i södra Stockholm. Utanför Sverige har vi samarbetspartners i Holland och England.
I Norden har Nolek en ledande position inom tätkontroll. En liknande position håller på att byggas upp i Europa. Våra kunder finns främst inom exportindustrin. Våra huvudbranscher för tätkontroll finns inom bil och armaturindustrin. En stor potential finns också inom läkemedelsindustrin.
Produkter:   Nolek erbjuder allt inom tätkontroll så som instrument, fixturer och maskiner men även utbildning, service och kalibrering m.m.

Tätkontrollinstrument.
Instrumenten används för verifiering av produktens tätkrav. Nolek erbjuder olika typer av instrument för detta ändamål.

Kalibreringsinstrument: Ett typ av flödesinstrument som främst används för kalibrering av instrument.
Snabbanslutningar, Anläggning, Maskin, Fixtur, Dataprogram mm., Tjänster, Mätmetoder

 

 

 

top of page