Vacuümtransport Keywords www.vacuum-guide.com

Vacuum Handling Vacuum Generator other industrial applications of vacuum America Asia Pacific Europe
BELGIE NL


SPIROMATIC SPIROMATIC - www.spiromatic.com
- Karreweg 1, IZ De Prijkels, 9810 Nazareth, Belgie

email: info@spiromatic.com, Tel +32 (0)9 381 87 00

Sinds meer als 40 jaar heeft Spiromatic een leidinggevende positie voor opslag, transporteren en doseren van ingrediënten in de deegverwerkende sector. Ondernemerschap, innovatie, professionalisme en klantgerichtheid liggen hier aan de basis.
Door de kennis van de behoeftes van de klant en door de inzet van geautomatiseerde systemen van Spiromatic, stellen wij de klant in staat zijn proces prefect te beheersen zodat hij maximaal rendement haalt uit zijn installatie.
Producten: Bulkbehandeling, Vacuümtransport

Vacuümtransport is een transportsysteem dat werkt via negatieve drukverschillen. Het wordt meestal gebruikt als een conventioneel pneumatisch transportsysteem, maar met een uiterst nauwkeurige dosering en een lagere temperatuursverhoging van het product in de leiding als extra pluspunten. Voor beide types van pneumatisch transport biedt Spiromatic een volledig gamma luchtdichtingen, blowers en luchtverdeelsystemen die de klassieke nadelen van het pneumatisch transport (uitstoot van stof, blokkeringen, onnauwkeurige productmetingen) tot een minimum beperken.

 

 

 

 

top of page