Nederland, Vacuümpompen en Vacuümtechniek   Nederland, Vacuümpompen en Vacuümtechniek Dovac   Fergutec   Fiktech   Scientec Engineering      Advertising   


    bij Postcode:     1000 - 1999     2000 - 2999     3000 - 3999     4000 - 4999     5000 - 5999     6000 - 6999     7000 - 7999     8000 - 8999     9000 - 9999          Overzicht    

SIHI vloeistofringvacuümpompen Sterling Fluid Systems B.V. - www.sterlingfluidsystems.nl
- Havenstraat 22-28, 1948 NP Beverwijk, Nederland

email: info@sihi.nl, Tel. +31 (251) 26 3232
Producten:   Ons uitgebreide programma vacuüm- pompen bevat naast de alom bekende SIHI-vloeistofringvacuümpompen ook droge vacuümpompen waar wij zeer succesvol mee zijn, zoals de innovatieve SIHI Dry.

- SIHI-vloeistofringvacuümpompen worden gebruikt in installaties van de chemische-, de farmaceutische-, de voedings- en genotmiddelen- en de papierindustrie. Ook in electriciteitscentrales, in ziekenhuizen en aan boord van schepen worden deze pompen veelvuldig toegepast.
- De olievrije vacuümpomp SIHIDry is bijzonder geschikt voor farmaceutische en fijnchemische processen en voor andere sectoren waar "moeilijke" gassen worden verpompt. De SIHIDry is verkrijgbaar in drie maten: 630 m³/h, 250 m³/h en 160 m³/h.QUA-VAC QUA-VAC B.V. - www.vacuumsewage.com
- Televisieweg 157, 1322 BH Almere, Nederland

email, Tel.

Qua Vac is een bedrijf gespecialiseerd in het vacuüm afvalwater technologie met de langste ervaring in ontwerp en de levering van vacuüm afvoersystemen over de hele wereld. Qua Vac levert ook Vacuum toiletten, de behandeling eenheden voor de schepen en keuken apparatuur.
Producten:   Vacuüm afvoersystemen


Nash Vloeistofringvacuümpompen ook compressoren Gardner Denver Nash Benelux - www.gardnerdenver.nl
- Industrieweg 15, 1566 JN Assendelft, Nederland

email, Tel.

Nash heeft meer dan 100 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en productie (gevestigd in Duitsland, Verenigde Staten, China en Brazilië) en wereldwijde engineering, verkoop en service.
Producten:   Vloeistofring vacuümpompen

en compressoren, engineered vacuümsytemen en oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en markten..


Demaco Demaco Holland bv - webshop.demaco.nl
- Oester 2, Noord-Scharwoude, 1723 ZG Noord-Scharwoude, Nederland

Dirk Pootjes, email, Tel.

Wij helpen onze klanten om de onbegrensde mogelijkheden van de vacuümtechniek optimaal te benutten.
Onze oplossingen en producten vinden hun weg in technologisch hoogwaardige omgevingen als research & development afdelingen, universiteiten, ziekenhuizen, productielijnen met sputter- en opdamptechniek, de halfgeleiderindustrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie.
Producten:   Vacuümtechniek

Vacuüm -bouwdelen, -pompen, -drukmeters, massaspectrometers en lekdetectieapparatuur.
Wij leveren topproducten van gerenommeerde merken. Bovendien ontwerpen en leveren wij complete systemen op klantspecificatie, waaronder sputtersystemen en Ultra Hoog Vacuüm systemen.

Vacuumpompen die wij leveren:
  membraanpompen   tweetraps rotatiepompen   scrollpompen
  turbopompen   cryopompen   getter ionenpompen


WRI-TECH Reparatie WRI-TECH B.V. - www.wri-tech.nl
- Molenwerf 23A, 1911 DB Uitgeest (N-H), Nederland

email, Tel.

WRI-TECH BV is een bedrijf dat onderhoud en service verleent op het gebied van pompinstallaties en toebehoren. Vanaf de locaties Uitgeest en Botlek kan een volledig pakket aan nieuwe pompen geleverd worden, eventueel compleet met aandrijving, voetplaat etc geheel conform de wensen van de klant.
Hiernaast levert WRI-TECH een compleet servicepakket op het gebied van pompen en aandrijvingen, te weten inspectie, reparatie, onderhoud en service op locatie bij de klant, dan wel in onze werkplaats.
Producten:   Reparatie

Van elke reparatiepomp wordt een uitgebreide rapportage gemaakt., waardoor de klant een goed beeld krijgt van hoe en waarom een pomp is uitgevallen, alsook de te vervangen/repareren onderdelen en advies om dergelijke storingen in de toekomst te voorkomen.
    Keywords     www.vacuum-guide.com