Nederland, Vacuümpompen en Vacuümtechniek   Nederland, Vacuümpompen en Vacuümtechniek Dovac   Fergutec   Fiktech   Scientec Engineering      Advertising   


    bij Postcode:     1000 - 1999     2000 - 2999     3000 - 3999     4000 - 4999     5000 - 5999     6000 - 6999     7000 - 7999     8000 - 8999     9000 - 9999          Overzicht    

Koerting Straalpompen Tas Technics B.V. - www.koerting.de
- Ambachtweg 29 A, 2841 MB Moordrecht, Nederland

Ron Stikvoort, email: tastech@euronet.nl, Tel. +31 182 373182
Producten:   Ejectors, Condensers, Vacuum Technology

In de maritieme sector heeft de ejector legio toepassingen. Binnen uw organisatie zult u deze manier van verpompen dan ook veelvuldig kunnen gebruiken. Daar waar betrouwbaarheid, geringe kosten en een eenvoudige constructie ontwerpcriteria zijn, bij het kiezen van een pompapplicatie, wordt meestal gekozen voor de toepassing van een ejector. De ejector is uitermate geschikt om verontreinigde vloeistoffen te verpompen.


DOVAC  VACUÜM- EN BLOWERTECHNIEK DOVAC VACUÜM- EN BLOWERTECHNIEK - www.dovac.nl
- Meer en Duin 228, 2163 HD Lisse, Nederland

Ruud Dobbe, email: info@dovac.nl, Tel. +31 252 423363

DOVAC is een handelsonderneming op het gebied van industriële vacuüm - en blowertechniek. Met de vertegenwoordigingen voor de SPECK vloeistofring - vacuümpompen en de DVP draaischuif -vacuümpompen in Nederland, levert DOVAC een compleet pakket. Aangevuld met een eigen lijn zijkanaalventilatoren en een uitgebreid programma van filters en onderdelen voor diverse merken, is DOVAC uw partner voor alles op vacuüm - en blowergebied. Ook voor reparatie, advies of ontwerp en bouw van vacuüminstallaties, kunnen wij u van dienst zijn.
Producten:   Vacuüm- en blowertechniek

Vloeistofring vacuümpompen/compressoren (Zuigvermogen: 6-1600 m3/h)
Draaischuif vacuümpompen/compressoren (Zuigvermogen :3-250 m3/h)
Zijkanaalventilatoren (30-2000 m3/h)
Roots-blowers/vacuümpompen (15-8000 m3/h)
Membraan vacuümpompen/compressoren (0,9-1,8 m3/h)
Vacuüminstallaties (30-2000 m3/h)
Toebehoren
Service: Reparatie, service en onderhoud aan b.g. producten. Vraag onze service voorwaarden.Vacutech B.V. - www.vacutech.nl
- Polakweg 4 A, 2288 GE Rijswijk ZH, Rijswijk, Nederland

Jan Bos, email, Tel.

Vervaardiging van meet-, regel- en controleapparaten (niet voor de bewaking van industriele processen)
Sinds de oprichting in 1982 heeft Vacutech zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van fijnmechanische en vacuümtechnische precisie-oplossingen.
Producten:   Vacuümkamers


DeRoovers Vacuum DeRoovers Vacuum & Precision Technology bv - www.deroovers.nl
- Oosteinde 34, 2361 HE Warmond, Nederland

email, Tel.

Technisch: Fritz de Wit
Verkoop: Rob de Lang

DeRoovers is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vacuümtechniek en precisietechniek. Wij kunnen u helpen in elk stadium van het traject, van design tot het uiteindelijk produceren en leveren. Maatwerk, van concept, prototype tot (kleine) serieproducties. Daar ligt de kracht van DeRoovers, één aanspreekpunt die het totale traject op zich neemt.
Producten: Vacuümtechniek en precisietechniek

Voor alles op het gebied van vacuüm- en precisietechnologie, van idee tot realisatie kunt u bij DeRoovers terecht. Met onze jarenlange ervaring is dit een pretentie die wij waarmaken. Dat doen wij echter niet alleen. Wij combineren onze eigen kennis en kunde met die van gerenommeerde partners. De filosofie van DeRoovers is om alle mogelijke kennis en expertise te bundelen. Wij doen dit door hechte en solide partnerships met top bedrijven en mensen die ieder hun specialisme hebben in de markt. Zodoende beschikken wij over een breed scala van kennis en expertise om veel vraagstukken voor u te kunnen oplossen. Daar ligt de meerwaarde van DeRoovers die uw bedrijf verder zal helpen.


INDUVAC INDUVAC B.V. - www.induvac.com
- Cobaltstraat 30, 2718 RN Zoetermeer, Nederland

email, Tel.

De strategie van Induvac is gericht op het uitbouwen van een onderneming met de focus op continuiteit en verantwoorde groei, in de markt voor vacuüm-, compressie- en filtratietechniek. De activiteiten van Induvac omvatten de leverantie van een breed inzetbare range standaardcomponenten van zeer vooraanstaande producenten, het ontwerpen, produceren en installeren van turn-key projecten op dit gebied en het uitvoeren van onderhoud, revisie en reparatie in allerlei soorten van industrie
Producten: Vacuümpompen, blowers, compressoren en filters

- Vloeistofring vacuümpompen en compressoren,   Rootsblowers,   Droge schroefpompen,   Oliegesmeerde draaischuif vacuümpompen,   Olievrije draaischuif vacuümpompen,   Zijkanaalventilatoren

- Complete systemen volgens Induvac specificaties, Complete systemen volgens specificatie van de opdrachtgever

- Onderdelen, revisie en reparatie,   filters en accessoires


Sjerp & Jongeneel bv -
- Aluminiumstraat 59, 2718 RB Zoetermeer, Nederland

J. Huisman, Verkoop

Blowers voor druk en vacuüm: Onderhoudsvrije zijkanaalventilatoren. Capaciteiten tot 1200 m3/h.
Vacuümpompen: Schottenpompen in olievrije en oliegesmeerde uitvoering. Debieten 3 tot 30 m3/h.
Producten:   Vacuüm


Travaini Pompen Benelux B.V. -
- Kryptonstraat 102, 2718 TD Zoetermeer, Nederland

email, Tel.

Travaini behoort tot de grootste fabrikanten in de wereld op het gebied van vloeistofring vacuümpompen(systemen) en compressoren. Opgericht in 1929 heeft het bedrijf een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van deze producten.
Meer dan 70 jaar ervaring en een uiterst modern productieapparaat zorgen ervoor dat Travaini synoniem staat voor een hoge kwaliteit, hoog rendement, robuuste constructie en een zeer betrouwbaar product. Ontworpen en gefabriceerd volgens ISO 9001 standaard.
Sinds 1989 is Travaini gevestigd te Zoetermeer verantwoordelijk voor de verkoop en service van alle Travaini producten. Travaini heeft de laatste jaren een indrukwekkende groei door gemaakt en om deze groei voort te kunnen zetten en gelijktijdig aan de hoge eisen van onze afnemers te kunnen blijven voldoen, zijn wij sinds 11 juli 1998 verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte. Travaini heeft hier een eigen vestiging neergezet van 600 m2 aan de Kryptonstraat 102 te Zoetermeer. Vanuit deze vestiging leveren wij alle soorten vacuümpompen en blowers in Noord - West Europa.
Producten:   vloeistofring vacuümpompen(systemen)

- enkeltraps en dubbeltraps Vloeistofring Vacuümpompen,
- Vloeistofring vacuümpompen in combinatie met ejectoren en/of vacuümboosters


Pompen voor gassen en lucht NATER Gas & Vloeistofsystemen B.V. -
- Griendstraat 6A, 2921 LA Krimpen aan den Ijssel, Nederland

Willem Nater,

Merken, Brands: Charles Austen Pumps, Schwarzer Präzision, MIL'S, Airman - Activetools
Producten: hyco vacuümpompen en compressoren voor gas en/of lucht

Wij leveren een groot programma gaspompen voor vacuüm en/of druk. Vaak kunnen wij de voor u meest geschikte pomp leveren uit een standaard programma of maken vanuit een standaard model.

Wij hebben ervaring met het verpompen van o.a. Rookgas voor monstername, met Ozon verrijkte gassen voor zuiveringsprocessen, ATEX gaspompen, en vele andere bijzondere vacuümpomp en compressor toepassingen. Graag ontvangen wij uw aanvraag of verzoek voor nadere informatie.
    Keywords     www.vacuum-guide.com