Vacuümkamer Keywords www.vacuum-guide.com

vacuum glove box lab. vacuum jar vacuüm flenzen vacuüm bouwdelen vacuum furnaces America Asia Pacific Europe
BE NEDERLAND DE


Ferrum Grootverspaning Ferrum Grootverspaning
- Randweg Zuid 9, 6021 PT Budel, Nederland

Johan Schellekens, email:

Wat ooit begon als Machinefabriek Van Werde, is na ruim 40 jaar uitgegroeid tot Ferrum Grootverspaning: een modern bedrijf gebouwd op een fundament van ambachtelijk vakmanschap. Ferrum beschikt over groot machinepark op een grote werkplaats, waar alle mogelijke materiaalsoorten de revue passeren.
Producten: Vacuümkamer


Vacuüm Specials Vacuümkamers Vacuüm Specials B.V.
Rosmolenlaan 1, 3447GL Woerden, Nederland

Andre de Roode, email:

Vacuüm Specials B.V. heeft zich gespecialiseerd in het implementeren, construeren en vervaardigen van componenten, deelsystemen en realisatie van projecten op turnkey-basis met betrekking tot vacuümtechnische en cryogene toepassingen.
Producten:

Vacuümtechniek:
Vacuüm leidingwerk, Bouwdelen, Pompgroepen, Vacuümkamers, UHV-systemen, Ruimte simulatie systemen, Centraal vacuüm systemen, Helium lektest systemen, Turn-key projecten

Cryotechniek:
LN2 transportleidingen, Cryostaten, Heliumhevels, Helium transportleidingen, Helium recyclingsystemen, Gasmix systemen, Cryo condensatie, Turn-key projecten


Vacutech Vacuümkamers Vacutech B.V.
Polakweg 4 A, 2288 GE Rijswijk ZH, Rijswijk, Nederland

Jan Bos, email, Tel.

Vervaardiging van meet-, regel- en controleapparaten (niet voor de bewaking van industriële processen)
Sinds de oprichting in 1982 heeft Vacutech zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van fijnmechanische en vacuümtechnische precisie-oplossingen.
Producten:   Vacuümkamers

Vacutech-Assembly (voorheen Hitass) is gespecialiseerd in het bouwen van fijnmechanische en vacuümtechnische apparatuur en modules.
Dat doen we o.a. voor universiteitslaboratoria, farmaceutische bedrijven, chip-producenten en de petro-chemische industrie.


Vernooy Vacuüm Engineering Vernooy Vacuüm Engineering
- Archimedesbaan 8, 3439 ME Nieuwegein, Nederland

Tijs Teepen, email, Tel.
Producten: Vacuümkamers

Vernooy Vacuüm Engineering uit Nieuwegein mag zich een specialist onder de machinefabrieken noemen. Sinds de oprichting in de jaren dertig heeft de toenmalige Machinefabriek Th. Vernooy en zonen zich ontwikkeld tot een Hi-Tech toeleverancier voor o.a. de halfgeleiderindustrie en de ruimtevaart. Daarbij heeft Vernooy Vacuum Engineering zich gespecialiseerd in toepassingen voor laboratoriumsituaties, met als specialisatie vacuümtechniek.

 

 

top of page