Danmark   Vakuumpumper i Danmark Site Map www.vacuum-guide.com

Top levering myrer
bij Postcode:
1000-2999 : Copenhagen, Frederiksberg and vicinity 3000-3699 : Northern Zealand 4000-4999 : Central, Southern and Western Zealand 6000-9999 : Jutland


S.A.CHRISTENSEN & CO -
- Ndr. Havnevej 2, 6000 Kolding, Danmark

Niels Erik Bendtsen, Salgs- og Marketing direktør, email, Tel.

SAC producerer og leverer alle typer af malkeanlæg og udstyr. Vi kan levere et helt enkelt spandemalkeanlæg eller et helt enkelt M3SU anlæg drevet af en vakuumpumpe. - Og vi kan levere alle typer af malkestalde - fra de enkle, f.eks �30° sildeben�, til de mest avancerede karruselanlæg med fuldautomatisk styring af alle funktioner, mælkemåler, fodertildeling, managementprogrammer, hæve/sænkegulve osv.
Produkter: Vakuumpumper til alle malkeanlæg

Størst vakuumydelse med mindst kraftforbrug
SAC vakuumpumperne er i en meget robust og kompakt konstruktion med kun ganske få dele ... koncentreret sugekraft med en meget lang levetid.
Den effektive lydpotte gør pumperne uhørt lydsvage og har indbygget returventil, der hindrer, at pumpen kan løbe baglæns, når den standses.
SAC pumpeprogrammet dækker hele det aktuelle kapacitetsområde for ethvert malkeanlæg - med det mindst mulige kraftforbrug.


BELMAN Kompensatorer Belman Production A/S -
- Oddesundvej 18, 6715 Esbjerg N, Danmark

email, Tel.

Belman blev grundlagt i 1994 af erfarne kompensatorfolk, blandt dem den nuværende administrerende direktør Rolf Rasmussen. Belman er i dag ejet 100% af MOU Industries A/S.
På få år har virksomheden udviklet sig til en særdeles stærk spiller på det globale marked, og er derfor i dag blandt Europas førende producenter af kompensatorer.
Produkter: Stålkompensatorer, Kundetilpassede løsninger

Kompensatorer fra Belman Production A/S er et uundværligt komponent i mange industrier, fordi de forlænger levetiden betydeligt på rørsystemet og tilkoblet udstyr ved at optage termiske udvidelser og vibrationer i rørsystemet.

Alle rørsystemer med et gennemløbende medie udsættes som oftest for termiske udvidelser, vibrationer, reaktionskræfter og sætninger i fundamentet. Disse faktorer resulterer i bevægelser i rørsystemet, hvilket kræver fleksible dele til at optage disse bevægelser. Således at disse bevægelser ikke medfører skade på rørsystemet. I tilfælde hvor det ikke er muligt at designe rørsystemet således at det i sig selv kan kompensere for disse bevægelser, for eksempel via en lyre, er en stålkompensator den optimale løsning. Kompensatoren fungerer nemlig, som et fleksibelt element i rørsystemet, og den tillader dermed bevægelser i rørsystemet.


Dankompressor Lund Andersen Maskiner I/S -
- Vestergade 67, 7741 Frøstrup, Danmark

Svend Erik Andersen, email, Tel.
Produkter:  

Dankompressor har et bredt program af sidekanalblæsere der findes i såvel 1-trins og 2-trins udgaver, alt efter om funktionen primært er tryk eller flow. Disse blæsere kan ligeledes fungere som vakuumpumper.De fås med tryk (eller vakuum) op til 600 mbar. Ydelserne ligger på op til ca. 2000 m3/time.DANKOMPRESSOR er også i stand til at levere speciellelavtrykskompressorer til større arbejdstryk. F.eks. til økonomisk drift af befugtningsanlæg eller til andre medierf.eks. gasser o.lign.
Dankompressor tilbyder også service og reservedele tilandre typer blæsere og vakuumpumper såsom SIEMENS,ESAM, PAM (Poul Andersen Maskinfabrik), MAPRO, AERZENER, FPZ, PVR, KAESER, BUSCH, STENSTRUP etc


AL Materiel A/S -
- Transportvej 21-23, 7620 Lemvig, Danmark

email, Tel.

Specialister i løfteudstyr
Produkter:  

Vakuum løfteudstyr til industrien
Vakuumløftere til byggebranchen


BUSCH Vakuumteknik A/S -
Parallelvej 11, 8680 Ry, Danmark

email, Tel.

Busch Vakuumteknik A/S er den danske afdeling af en af verdens største vakuumpumpefabrikker. Virksomheden har hoveddomicil i Ry ved Silkeborg. Herfra betjenes kunderne i Jylland og Fyn. Produktionen af Busch Lifting sker også her. Kunderne på Sjælland og Lolland-Falster betjenes af Salgs- og servicecenteret i Karlslunde.
Produkter:  

Tørtløbende skrue-vakuumpumpe (COBRA),
Rootspumper (Panda/Puma),
Olieomløbssmurt (R5),
Friskoliesmurt (Huckepack), Tørløber (Seco),
Sidekanalblæser (Samos), To-og trefløjede kapselblæsere (Panther / Dingo)


Lamel vakuumpumper BECKER Denmark A/S -
- Østerhåbsvej 83 E, 8700 Horsens, Danmark

Kiell Groppfeldt, email, Tel.
Produkter: Vakuumpumper - Kompressorer - Tryk/Vakuumpumper

Lamel vakuumpumper (oilesmurt / oliefri),
Sidekanal Vakuumpumper


SAMSON PUMPS Væskeringsvakuumpumper SAMSON PUMPS A/S -
- Petersmindevej 21, 8800 Viborg, Danmark

email, Tel.
Produkter: Væskeringspumper og reservedele fra lager

Monoblokpumper fra 50 m3/h to 180 m3/h
1-trins væskeringspumper op til 3000 m3/h
de fleste pumper er ATEX godkendte.


JS Trykservice -
- Kornelparken 94, 9310 Vodskov, Danmark

Jan Riisgaard Sørensen,

Som Rietschle Thomas samarbejdspartner garanteres hurtig, profesionel samt kompetent service & rådgivning .
Produkter: Salg & Service af Tryk / Vacuum pumper til alle formål


Polyteknik AS
- Moellegade 21, 9750 Oestervraa, Lyngby, Danmark

email, Tel.

Polyteknik is a production- and R/D-company. We focus our business on vacuum based technologies for manufactoring of thinfilms and structures in the nano- and micro-range.
Polyteknik was founded at the end of 1994 and was running with production from the beginning of 1995. The first order to be manufactured were parts for the HC Oersted Satellite
Produkter:   Polyteknik has based its technology platform on vacuum technologies.

The famely of PVD-processes (Physical Vapour Deposition) for thinfilm deposition is the core competance of the company.

From this group of processes we widely use Sputtering, E-beam evapouration and Thermal evapouration.
Secondary some PECVD-processes (Plasma Enhanced Chemical Vapour Deposition) are used for some non-metallic coatings. For measurement and characterisation of thinfilms in the nano-range we are using spectroscopic ellipsometri.

 

top